English
 
Дома
Софтвер
Хардвер
За нас
Контакт
Најмногу за вашите пари
Со секој купен нов персонален компјутер во Ентер добивате 12 месечна гаранција и обезбедено сервисирање и одржување на вашиот компјутер.
Компјутерски конфигурации од реномирани фирми
• Овластен дилер за софтвер на Microsoft
• Печатари од сите типови (матрични, инк-џет, ласерски)
 
 
Продажба на компоненти
Монитори, тастатури, дискови, процесори, картички, печатари, скенери, хабови, свичеви, UTP и BNC кабли, мрежни картички и друга мрежна опрема...
Инженеринг
Проектирање и инсталација на системи за регистрација на работно време; компјутерски мрежи; интернет кафеа и играчници по системот клуч на рака...
Услуги
Сервис, одржување и надградби на компјутери и компјутерска опрема; инсталација на системски и апликативен софтвер...
 
Enter doo, Ohrid. Copyright © 2000-2007 Enter. All rights reserved. Revised: August 31, 2009.