English
 
Дома
Софтвер
Хардвер
За нас
Контакт
ПРОИЗВОДИ
Ентер нуди широк спектар на компјутерска опрема и на неа поврзани услуги. Во овој сегмент наши клиенти се фирми, банки, институции, како и поединци и семејства кои набавката на хардвер во Ентер ја надополнуваат со низа поволности при обука, одржување и надградби.  
• Компјутерски конфигурации од реномирани фирми
• Овластен дилер за софтвер на Microsoft
• Асемблирање на компјутерски конфигурации по нарачка
• Продажба на компоненти (процесори, мемории, дискови, монитори, картички)
• Печатари од сите типови (матрични, инк-џет, ласерски)
• Компјутерска галантерија
• Рутери
• Хабови, свичеви, мрежни картички, UTP и BNC кабел и друга мрежна опрема
• Опрема за продажни места - POS системи
• UPS системи
• Системи за регистрација на работно време
 
Enter doo, Ohrid. Copyright © 2000-2007 Enter. All rights reserved. Revised: August 31, 2009.