English
 
Дома
Софтвер
Обука
Хардвер
За нас
Контакт
КОНТАКТ
За подетални информации обратете се во:

Ентер доо - оддел за едукација
Јане Сандански 26,
6000 Охрид,
Македонија

Тел: 046 279-930, 279-530
Факс: 046 231-131

Испрати Е-mail:
(задолжително)

 
Забелешка: Одговорите ќе бидат испратени на вашата e-mail адресa; Бидете сигурни дека сте ја напишале e-mail адресата правилно
 
Enter doo, Ohrid. Copyright © 2000-2007 Enter. All rights reserved. Revised: August 29, 2007.